Инициативи

Начало | Инициативи | Прекрасен първи юни с Капчо и Капчица

Прекрасен първи юни с Капчо и Капчица

Аз детето | 2014-05-29

Прекрасен първи юни с Капчо и Капчица

На 1 юни “Софийска вода” и “Веолия вода” ще зарадват всички малки жители на столицата със специален празник по случай Международния ден на детето. Събитието ще се проведе на хижа Алеко на Витоша и ще премине под надслова “Аз обичам водата и знам как да я пестя”, а негови специални домакини ще бъдат детските талисмани Капчо и Капчица. Началото е точно в 10:00 часа сутринта, а празникът ще продължи до 14:00.

Организаторите са подготвили множество игри и викторини за всички малки и големи деца и обещават никой да не си тръгне без награда. Забавлявайки се, малчуганите ще научат полезна информация за водата – откъде идва, защо е толкова важна, как да я ценят и пестят. Всички присъстващи ще получат специални материали с полезни съвети за пестенето на водата, подходящи дори и за най-малките. Ще има оформен и специален детски кът, където всяко хлапе ще може да развихри творческата си фантазия.

Самите Капчо и Капчица също ще участват в игрите и ще забавляват децата през цялото време. Всички, които пожелаят, ще могат да се снимат с тях, а след това снимките ще бъдат качени в официалната страница на “Софийска вода” във Фейсбук на адрес: www.facebook.com/sofiyskavoda. И това са само част от подготвените изненади, обещават от “Софийска вода” и “Веолия вода”. Детският празник е тази неделя (1 юни) на хижа Алеко и започва точно в 10:00 часа сутринта – награди ще има за всички.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град